Om Ti på Topp

Ti på Topp gir motivasjon til et bedre uteliv! Vi lover mange flotte naturopplevelser samtidig som du kommer i bedre form.

Bli med på årets beste turkampanje! 
Ti på Topp er et godt turtilbud for barn, voksne og eldre, hvor målet er å besøke 20 ulike turmål i Ringerike. Gjennom å registerer turene på nettsiden vår eller i Ti på topp-appen får en ekstra motivasjon til å besøke de mange flotte turmålene som finnes i vårt område. Hver deltaker får også sitt eget turhefte, hvor alle turene er forklart med turbeskrivlse og kart.

Alle kan delta i Ti på Topp. Du kan delta på et lag i bedriften din, som deltaker på et venne- og familielag, ellers som individuell deltaker. Her blir du kjent med mange flotte turmål. 

Følg også Ti På Topp på facebook. Har blir de ulike turene publisert, det kommer turtips og du kan være med i mange forskjellige konkurranser, med flotte premier. 

Hvorfor Ti på Topp?
Naturopplevelser gir deg bedre helse, mer utholdenhet, færre plager, mindre stress
og bedre mental helse. Uansett hvilke utfordringer du har i hverdagen, vil fysisk
aktivitet bidra positiv. Likevel kan terskelen for å komme seg ut være høy, spesielt når hverdagen er på sitt mest hektiske. I slike perioder kan Ti på topp gi motivasjonen du trenger for å sette i gang. Det er trygt, enkelt og gøy. Og når du først har opplevd de mange fordelene ved å vandre i naturen, får du garantert lyst til å prøve deg på flere av turene!

Hvordan melde seg på?
1. Via nettsiden eller appen:
Du kan melde deg på via fanen "Påmelding" øverst på denne nettsiden. Det er også mulig å gjøre det samme via appen Ti På Topp. Ved påmelding velger du om du ønsker å delta i bedriftsklassen, venne-og familieklassen eller individuell klasse. Når du har fullført påmeldingen får du en kvittering. Denne kan du vise frem dersom du vil hente ut deltagerhefte på utsalgsstedet (G-Sport på Kuben Kjøpesenter)

2. Hvis du har kjøpt deltagerheftet først
Vi har også trykket opp deltagerhefter som inneholder kart, turbeskrivelser og en påmeldingskode. Disse får du kjøpt på vårt utsalgssted, Torshov Sport i Drammen sentrum fra 5.mai. Påmeldingskoden finner du på baksiden av heftet. Denne bruker du for å registrere deg som deltager. Siden du allerede har betalt for deltagerheftet får du logget deg inn gratis med denne påmeldingskoden.

Hva koster det?
Kr 165,- per deltager
Rabatt for større bestillinger

Hvem kan delta?
Delta med din bedrift (bedriftsklasse)
Ti på Topp er et enkelt, morsomt og sosialt HMS tiltak på din arbeidsplass. Å gjennomføre Ti på Topp med kollegaer gir økt overskudd, samhold og trivsel blant ansatte. Alle bedrifter kan delta og man kan lage interne konkurranser, eller sammenligne seg med andre bedrifter.

Delta alene (individuell klasse)
Dersom du ønsker å gjennomføre Ti på Topp alene velger du påmelding i individuell klasse.

Delta med din familie og venner (venne og familieklasse)
Ønsker du å ha med deg venner og familie på et turlag velger du å delta i familie og venneklassen. Hvert lag består av 3-8 deltagere. Del gjerne utfordringen med øvrig familie, vennegjeng og naboer. Hvem klarer alle turene i løpet av sesongen?

Påmelding barn:
Det er mulig å melde på barn samtidig som man melder på seg selv, man bruker da nettsiden for å registrere turene for barna (kan ikke sjekke inn på toppene). Brukernavnet deres er da en e-mailadresse.

Dersom du har barn som har egen mobiltelefon, og som ønsker å benytte denne til innsjekking under Ti på Topp- konkurransen- er det lettest å melde dem på separat. Altså ikke når du melder deg selv på, men en egen påmelding. Så hvis du oppretter familielaget "Familien Hansen" når du selv melder deg på, søker du bare opp det laget og får barnet inn under samme laget når du melder dem på i etterkant.

Hvordan registrere turer og sender inn bilder?
Du kan enten registrere turer her på denne nettsiden via "Min side", eller ved hjelp av appen Ti På Topp (Apple Appstore eller Google Play). På "Min side" kan du registrere turer og laste opp bilder. Husk at du må registrere turkoden som er klistret på innsiden av postkasselokket på toppene hvis du bruker denne muligheten.

Bruker du appen, skal du bare trykke innsjekksknappen som blir grønn når du er innenfor en gitt radius på turmålet, så er turen registrert. NB! Husk å starte appen og velge/åpne turmålet mens du befinner deg i et område med god dekning før du beveger deg mot turmålet. På denne måten får appen lastet ned posisjon og opppdateringer for målet. Det er da mulig å sjekke inn om det skulle være dårlig mobildekning der. Husk å åpne appen igjen når du kommer innenfor god mobildekning igjen slik at appen får lastet opp registreringen din.

Det må gå 24 timer etter innsjekk på en topp før du har anledning til å sjekke inn på samme topp igjen.

Premiering
Alle som besøker 10 eller flere ulike turmål får deltakerpremie. Er du 10 år eller yngre eller 70 år og eldre er premiekravet sju ulike turmål. Følgende andre kategorier premieres også:

Årets turgåer blir trukket ut blant alle som har oppfylt kravet til deltakerpremie
Årets turbedrift er den bedriften som har flest turer i snitt pr deltaker fra bedriften
Årets turlag i vennne og familieklassen er det laget som har gått flest turer i snitt.(minst 3 deltagere per lag)
Årets turbilde kåres av innsendte bidrag på facebooksiden, nettsiden og bilder på instagram som er merket #tipåtoppkongsberg. Vi ønsker bilder i høy oppløsning.
Vi arrangerer også flere konkurranser i løpet av konkurranseperioden. 

Tilbake til hovedside